Det smukkeste Miu Miu sko, der kan alt

miu miu sko

Jeg har alt for mange sko i mit skab. Men det er okay at have mange sko, når man er kvinde, hvis du spørger mig. Jeg selv har i hvert fald altid et par sko til hverdag og et par sko til fest, og jeg har mange af slagsen. Det svære er altid, når du skal rejse og prioritere hvilke sko, der skal med. Til februar skal jeg for eksempel en uge til London med nogle veninder, og pladsen i kufferten presser efterhånden på.

Jeg har altid tøjkrise og et hav af dilemmaer, når jeg skal pakke alt mit tøj. Jeg har også altid alt for meget tøj med. Der skal være noget til shoppeturene, til de lange gåture, og til vi skal i byen om aftenen. Så sko er der ikke meget plads til. Derfor er jeg ovenud lykkelig for, at jeg har fundet et par Miu Miu sko, der kan det hele. Nu skal jeg fortælle hvorfor.

En hæl, der er til at holde ud

Selvom jeg har mange sko i skabet, og mange af dem også er Miu Miu sko, så minder de alle sammen utroligt meget om hinanden. Enten er det sneakers, ellers er de støvler eller stiletter, og hvis de er støvler eller stiletter, så er de højhælede. Jeg bruger mine Miu Miu støvler og stiletter, når jeg skal til fest og i byen herhjemme, men de er absolut ikke oplagte til hverdag. For det er da slet ikke til at holde ud.

Uden mine nye Miu Miu sko ville jeg være nødsaget til at tage både et par sneakers og et par høje støvler med til London. For jeg ville ikke kunne holde ud at gå 10-15 kilometer dagligt i de høje støvler, og jeg ville ikke kunne leve med at gå i byen i sneakers. Mine nye Miu Miu sko kan det hele.

De er forsynet med en lille hæl, der gør dem mere formelle end et par normale hverdagsstøvler. Den lille hæl er dog lille nok til, at jeg ikke ville kalde mine Miu Miu sko for et par højhælede sko. Men bare fordi hælen er lille, betyder det ikke, at den ikke er fin. Den er nemlig også forsynet med nitter hele vejen rundt. Nitter, der i den grad pynter på resten af skoen.


En smuk og feminin pasform, der egner sig til alle lejligheder

Ja, det er så nok den primære grund til, at jeg absolut elsker mine Miu Miu sko. Deres smalle pasform og let afstumpede spids gør dem velegnet til både hverdagsbrug og til fest. Jeg føler mig så feminin i mine Miu Miu sko, og samtidigt har de et lidt råt look, der gør det muligt at style dem, præcis som jeg vil have dem. Med en stram sort kjole og et par blondestrømpebukser kan det uskyldige møde det spændende, og med et par sorte jeans og en smuk top, kan jeg udtrykke, at jeg er en kvinde, der hviler i mig selv.

Så går du også rundt og kæmper med den udfordring, at det kan være svært at finde sko, der kan det hele? Så vælg et par Miu Miu sko som mine. Du kan købe disse Miu Miu sko såvel som mange andre Miu Miu sko hos Kassandra.

admin