Hyggelig dag på La Rustica

Spaghetti mad basilikum

I lørdags havde kæresten og jeg en super hyggelig tur på cafe på La Rustica på Ro’s Torv i Roskilde. Vi havde bestilt bord og sat forventninger højt til La Rusticas brunchtallerken. Og det blev indfriet i særdeleshed. Men mere om det senere.

Vi stod op lørdag morgen og vidste allerede at vi skulle ud og starte dagen med lækker brunch. Fantastisk. God start på weekenden. Vi klædte os på, hoppede op på cyklerne og drønede ned til Ro’s Torv. Der var midt på formiddagen allerede mange mennesker i centeret og da vi kom hen til restauranten noterede vi at vi ikke var de eneste der havde fået samme glimrende idé om at spise brunch denne lørdag. Der var ganske få ledige borde, og dejlig sommerstemning i lokalerne. Vi blev mødt af en venlig tjener der viste os til vores bord. Det var en helt perfekt placering med god udsigt og lys på bordet. Bestil selv dit bord på https://www.la-rustica.dk/

Spaghetti mad basilikum

Italienske specialiteter på stribe

Vi satte os til rette og bestilte straks La Rusticas store brunchtallerken som vi kunne være os til, indeholdt en perlerække af klassiske og moderne brunch elementer. Da øjnene gled ned over menukortet begyndte mine tænder at løbe i vand. Vi gik op og hentede friskpresset juice og brandvarm kaffe.

Da maden kom bredte sig en dejlig duft af nystegt bacon, pølser, yoghurt og røræg. Jeg vidste slet ikke hvor jeg skulle starte med denne overdådige brunch. Med mozzarella, skinke og pølser fløj tankerne straks til sydlige himmelstrøg og Milano, Bolzano, og Venedig. Det var en skøn brunch. Vi skal helt sikker forbi igen. Det kan jeg også anbefale dig!

Det var en perfekt måde at starte lørdagen på, hvor vi fortsatte med at slentre rundt i centret og købe lidt nyt tøj og småting. Maden gav masser af energi til at forsætte resten af dagen med diverse gøremål.

 

Selskabslokaler i Roskilde

Hos La Rustica er det også muligt at leje restauranten, hvis man vil holde større arrangementer, som julefrokost, firmafest, fødselsdag eller konfirmation. Deres selskabslokaler har plads til op til 100 mennesker, så der skulle være et ganske godt fundament til at bygge en fest op på. I samarbejde med La Rustica kan i sammen finde på menuen, eller blot vælge retter fra A La carte. De er meget fleksible og bestræber sig på at levere netop det du ønsker. Sammen skaber i rammerne om din fest, så den kan blive uforglemmelig

 

Hos La Rustica er det også en nem og bekvem mulighed at tage maden med hjem, eller finde en plads i solen og nyde maden med en kammerat, kæreste eller veninde. Du kan bestille alle deres retter som take-away fra deres Restaurant i Roskilde. Det er en god mulighed hvis man bare gerne vil nyde god italiensk mad hjemme i stuen. Om du blot bestiller til dig selv eller du står for at sørge for mad til hele venindeflokken, gør ingen forskel. De modtager alle ordrer.

admin